18 Ağustos 2013 Pazar

Erkekler kadınlardan neden soğur


Nasıl ki kadınlar erkeklerin bazı hal ve hareketlerinden soğuyor ve uzaklaşıyorsa, erkekler için de aynı şey geçerlidir. Onu kendinizden uzaklaştırmak istemiyorsanız davranışlarınızı gözden geçirmelisiniz. Erkekleri kadınlardan uzaklaştıran başlıca davranışlar...
-Her kadın erkeğinden ilgi bekler. Ama bunun fazlasını beklemeyin! Erkekler yapıları gereği size istediğiniz ilgiyi gösteremeyebilir. Eğer onu ilgi göstermesi için sıkboğaz ederseniz uzaklaşmasına sebep olursunuz.
-Elbette kendinize güveniniz her zaman tam olmalıdır. Ancak dozunda! Erkekler her şeyi bildiğini sanan, her zaman onun söylediğinin doğru olduğunu düşünen kadınlardan hoşlanmazlar.
-Herkes özgür tabi ki... Ancak bunu "Ben her istediğimi yaparım!" şeklinde değil de, onunla ortak kararlar alarak yapmanız ilişkiniz için daha sağlıklı olacaktır. Erkekler dediğim dedik kadınlardan uzaklaşırlar.
-Soğukkanlı olun! En ufak bir sorunda panik olup büyütmeyin. Erkekler sorun yaratan değil, sorunları çözen kadınlardan hoşlanır.
-Abartılı makyajla güzel olduğunuzu düşünüyorsanız kötü haber! Erkekler aşırı makyaj sevmiyorlar.
-Kişisel bakımınızı ihmal etmeyin. Her zaman istenmeyen tüylerinizden arınmış olun ve güzel kokun. Erkekler ter kokan kadınlardan ışık hızıyla soğurlar!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...